Bestefars rock

Next
Pack-plakat

Skiens-bandet PACK

Signerte plakater 41x60 cm Kr 500 per stk.

Denne plakaten finnes det sikkert noen gamle Skiens-rockere som husker. Flere kilder (Skiens Rocke Historie m. fl.) sier den er legendarisk. Ja så gammel er jeg jammenmeg blitt… Fotograferingen er gjort på Klubb 44 i Klostergata, like sør for fossen.

Jeg laget noen sånne plakater mens jeg holdt på her fra midten av og ut 1960-tallet. Denne, en til for RoadRunners og en for Dream på Club7. (Til høyre i bildet det linkes til foran.)

Dreamgutta møtte jeg i Porsgrunn mens de spilte seg sammen på Reim-familiens fete landsted i Eidangerfjorden. Christian Reim fra Porsgrunn på tangenter. På Club 7 hadde jeg flere prosjekter samme år og fikk Oluf Rasmussens trykkeri til å sende meg opplaget.

På platemessa i Skien for noen år siden kjøpte en vinylhøker fra Østfold 20 eksemplarer av meg. Dagen etter endte budet på QXL på 1300 kroner. Den har også hengt på HennieOnstad.

RoadRunners er det snaut med, og er vel egentlig litt diger på en vanlig vegg… første til mølla: 800 kroner. Dreamplakaten: 200 kroner.

© CoronaJul.no 2020