Dag Einar Løvli

Previous

Mitt hovedprodukt

Garnhesper, kr. 200 per 100 g

-Dag Einar Løvli

Arbeidet mitt starter med råull fra sau og noe alpakka som blir renset, vasket og kardet. Videre blir ulla håndspunnet på rokk. Fargingen er basert på plantefarging som er en forholdsvis tidkrevende prosess og ut fra hvilken farge en vil ende opp med, blir både ukardet og kardet ull samt ferdig spunnet garn farget. Det er like spennende hver gang å se sluttresultatet av fargingen.

Garnet jeg spinner er mitt hovedprodukt. Selv bruker jeg det mest til raggsokker, men også votter, gensere o.l. Raggsokker kan også bestilles i ønskede størrelser og farger utfra de farger som  er til rådlighet. En del av ulla egner seg ikke for spinning, men for å utnytte også denne bruker jeg den til filting.

Varer kan hentes etter avtale i Holbergs gate 27 i Skien eller Ulefossveien 138 i Skien. Det er selvfølgelig også mulig å sende varer, fraktkostnader kommer da i tillegg.

Vennligst kontakt meg før du handler • Du kan ringe og Vipse til meg på 976 55 017 Du kan sende mail til meg HER

© CoronaJul.no 2020